nega nohtov Rehamed
Splošno

Nega nohtov za nadbožanske nohte

Najverjetneje vsaka ženska sanja o nohtih, ki bi bili zdravi, lepi, sijoči in dovolj dolgi. Te sanje so zelo dosegljive, če je nega nohtov pravilna. Tako kot je treba vsak dan po kopeli ali tuširanju treba namazati obraz in vsak dan nanesti vlažilno kremo ali serum na obraz, je treba negovati tudi nohte, torej redno striženje, oblikovanje nohtov in nanos masla za nego obnohtne kožice. Priporočljivo je, da eno pilico uporablja le ena oseba. Okužbe nohtov so pogoste, zato je dobra nega nohtov ključnega pomena. Del lepo urejenih rok so lepo urejeni nohti. Najboljša je naravna nega nohtov Rehamed podjetja, kjer uporabljajo tudi odlične lake, ki nohtom niso škodljivi.

Nega nohtov za roke, ki bodo v ponos

Lepe in negovane roke so okras vsake ženske in vsakega moškega. Nohti bodo kar sijali od zdravja, če bo nega nohtov Rehamed opravljena s pripravki, ki so čim bolj naravni. Če nohti niso zdravi, se to takoj pozna. Narava sama ponuja zdravilo za skoraj vse. Tako velja tudi za nohte. Poskrbite tudi za kreatin, ki je energetsko bogata snov, ki je del mišic, je pa tudi gradnik nohtov. Za mehke nohte je priporočljiva nega nohtov s kreatiom, ki mehke nohte okrepi. Za nohte so odlični tudi proteini, ki nahranijo nohtno posteljico in navlažijo nohte in obnohtno kožico.

Nega nohtov za samozavestno rokovanje

Zelo pogosto nega nohtov obsega še negovalno olje za nohte. Najboljša olja za nego nohtov so rastlinska olja, na primer jojobino olje, mandljevo olje, olje z vitaminom E, pa seveda izjemno priljubljeno in vsestransko arganovo olje. Negovalno naravno olje navlaži in nahrani tako nohte kot obnohtno kožico. Z uporabo olja se je mogoče učinkovito bojevati proti trdi obnohtni kožici, ki je ni mogoče zlahka odstraniti, odstranjevanje pa je lahko boleče. Z redno nego nohtov s kakovostnimi naravnimi pripomočki boste kaj kmalu občudovali svoje lepe in zdrave nohte, ki bodo okras vaših rok. Z lepimi rokami bo rokovanje storjeno s samozavestjo.

Comments Off on Nega nohtov za nadbožanske nohte